Trubadurer

Nick Borgen (SWE)

Nick Borgen spelar nordiska kända visor och musik från sitt eget bibliotek (helt akustiskt 65-70 minuter). Han spelar lite popigare dansmusik, mycket eget ca. 3×40 minuter.

Peter Svanström

Peter Svanström är en musiker med lång och bred erfarenhet, som bl.a rockmusiker, låtskrivare och trubadur. Många av de låtar han själv skrivit och framför, hörs ofta på t.ex. Radio Vega, speciellt sommartid. Peter har en bred repertoar, där en viss förkärlek för 80-talsmusik samsas med svensk pop, de senaste hitsen och även med klassiska visor. Peter sjunger mest på svenska eller engelska, men framför även ett gediget och populärt urval låtar på finska. Han har en röst som passar för både rock, ballad och visor. Peter har blivit en eftertraktad och omtyckt trubadur i Österbotten, också mycket tack vare den publikkontakt som han skapar. Peter Svanström på en uteservering en sommarkväll – Det är en given succé !

Lasse Sigfridsson (SWE)

Lasse startade dansbandet Lasse Stefanz 1967 och var med där till 2012 då han startade sin solokarriär. Gett ut 6 soloalbum varav två är inspelade i Nashville. Har också släppt 2 album tillsammans med Familjen Sigfridsson. Uppträder på allsångskvällar, visaftnar, countryfestivaler föreningsfester och företagsevent m.m. Både ensam och tillsammans med Familjen Sigfridsson eller Christina Lindberg.

Johnny Sörman (SWE)

Har jobbat som heltidsmusiker sedan -99 och hans huvudsakliga sysselsättning nu för tiden är som trubadur, men även som sångare/ gitarrist i coverbandet Partypistolerna. Kan bokas som traditionell trubadur med blandad repertoar från 50-talet till nutid, svenskt och engelskt i en salig blandning, har även trios och det 5 man starka coverbandet Partypistolerna. Med andra ord skräddarsydd underhållning för just erat evenemang. Classic rock: Är som det låter ett Classic-rock-tema där han endast spelar rocklåtar, både lugna och ösiga, vilket har blivit mycket uppskattat bland krögare och publik. 2019 påbörjade han sitt första soloalbum och har sedan dess släppt några singlar digitalt. (Spotify, Youtube, Itunes etc).

Peter ”Winter” Nordlund(SWE) 

Benny Jannerbrink (SWE)

Benny Jannerbrink är en svensk countrysångare, gitarrist och låtskrivare med ett förflutet som dansbandssångare. Benny uppträder som One-Man-Band och spelar in och producerar alla sina helt egna musikbakgrunder i sin studio i Kungälv. Under de senaste fem åren har han släppt 5 st. CD-album med egna sånger som han blandat med covers på välkända countrysånger.

Sixten (SWE)

Sixten är ”trubaduren” som ger en musikupplevelse som en hel orkester.
Med proffsigt arrangerade bakgrunder och ett snyggt gitarrspel samt med förstklassig ljud & ljusutrustning blir kvällen något alldeles extra. Konceptet består av förinspelade bakgrunder som arrangerats med tyngdpunkten på bra takt och driv i musiken. Snyggt proffsigt ljus som synkas med musiken. En person, men låter som en hel orkester. Sixtens repertoar är bred med allt från finstämda visor och ballader till partyröj. med 80-tal, hårdrock och klassiska coverlåtar och disco.